vitaliman.hu - Tel: 20/540-3749 - munkanapokon (hétfő-péntek) 9-17 óra - Mentse el elérhetőségeinket!

25         menny         törzsv

K E D V E Z M É N Y E K                                                               SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS - SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

                   

vitaliman.hu - Tel: 20/540-3749 - munkanapokon (hétfő-péntek) 9-17 óra - Mentse el elérhetőségeinket!

25         menny         törzsv

K E D V E Z M É N Y E K                                                               SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS - SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

                   

POTENCIA BLOG

Kiknek ajánlott potencianövelő szedése?

2015.05.01 20:47

Kiknek ajánlott, és kiknek nem ajánlott potencianövelő szedése?

kinek ajánlott potencianövelő szedése?

Kiknek NEM AJÁNLOTT alkalmi potencianövelő fogyasztása?

Általában a magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek NEM AJÁNLOTT! 

Kiknek AJÁNLHATÓ alkalmi potencianövelő szerek fogyasztása?

POTENCIAZAVARRAL KÜZDŐKNEK. Ebbe a körbe elsősorban az idősebbek tartoznak, de nem csak ők! A férfiak 1/3-a találkozott már ezzel a problémával. Ezek a potenciaproblémák eltérő mértékűek lehetnek, az enyhe potenciazavartól egészen a súlyos impotenciáig. Természetesen sok esetben már komoly gyógyszerre és orvosi kezelésre van szükség a probléma megoldására, mert egy étrend-kiegészítő már nem nyújt elegendő segítséget. Az étrend-kiegészítők között is van erősebb és gyengébb hatású, így lehet, hogy ami az egyik embernek egyáltalán nem hat, a másik embernek tökéletesen elegendő. 

POTENCIAZAVARRAL NEM KÜZDŐKNEK. Sok esetben azok is kedvelik a potencianövelőket, akiknek semmilyen potencia problémájuk nincs.  Esetleg egy új szexkapcsolatnál szeretnének biztosra menni, vagy a meglévő partnerüket szeretnék elkápráztatni egy felejthetetlen, akár több napig is eltartó (48-72 órás hatás) csodás szexélménnyel. De vannak olyanok is, akiknek egyszerre több partnerük is van, és ehhez már potencianövelőre van szükségük.

EGYÉB HATÁSOK: Sokan azért döntenek a potencianövelő szerek fogyasztása mellett, mert energetizálnak, és elűzik a fáradtságot. Fogyasztásuknak köszönhetően az aktus során nem jelentkezik  sokak rémálma, a korai magömlés ! Sőt, esetleg növelheti is a péniszt. Két aktus közti idő lerövidül, a pénisz gyorsabban regenerálódik, és hamarabb lesz újra bevetésre kész. A potencianövelők általában olyan gyógynövényeket is tartalmaznak, amelyek kedvező hatással vannak a prosztatára.

MINDEN FÉRFI SZÁMÁRA FONTOS a jó szexuális teljesítőképesség és a magabiztosság, hiszen ez kihat a munkájára, párkapcsolatára, és az általános közérzetére is. 

 

A termék egy étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot. A termék nem alkalmas semmilyen betegség kezelésére, gyógyítására. A termékek hatását klinikai vizsgálatok nem igazolják, azok fogyasztói visszajelzések. A termékek hatása egyéntől függően változhat (Pl. stressz, fokozott fizikai igénybevétel, gyógyszerek szedése). Ezért ajánlott a szakemberrel történő konzultáció és a körültekintő fogyasztás.