20/540-3749 - munkanapokon (hétfő-péntek) 9-17 óra                             MENTSE EL OLDALUNKAT: vitaliman.hu

3000 Ft      menny       hétvége

L E G T Ö B B _ K E D V E Z M É N Y                                                        SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS - SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

                   

20/540-3749 - munkanapokon (hétfő-péntek) 9-17 óra                             MENTSE EL OLDALUNKAT: vitaliman.hu

3000 Ft      menny       hétvége

L E G T Ö B B _ K E D V E Z M É N Y                                                        SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS - SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

                   

VitaliMan KEDVEZMÉNYEK

Frissítve: 2020. június 1.man

      

Árukeresőtől a MEGBÍZHATÓ BOLT minősítést kaptuk

2018-ban és 2019-ben is.

Mikor érdemes MINKET VÁLASZTANIA?

HA NEM CSAK EGYSZERI AKCIÓBAN  (pl. pár napos ingyenes szállítási akció, kipörgetett ajándék kupon,  egy össz vásárlási érték elérésekor ajándék termék, stb.) SZERETNE KEDVEZMÉNYT kapni, hanem RENDSZERESEN, MINDEN VÁSÁRLÁSA UTÁN! 

1.  K E D V E Z M É N Y

1000 

500 Ft - AZONNALI KEDVEZMÉNY MINDEN ÚJ VEVŐNEK!

500 Ft - AZONNALI HŰSÉGPONT JÓVÁÍRÁS MINDEN ÚJ VEVŐNEK! Önnek semmit nem kell tennie, automatikusan jóváíródik a regisztrációkor 500 Ft hűségpont. Új vevőnek az számít, aki most regisztrál. Ha pl. fél évvel ezelőtt regisztrált, de most vásárol először, akkor ez a kedvezmény nem jár. Hűségponttal a vásárlás maximum 10%-át fizetheti ki, így az 500 Ft teljes felhasználásához legalább 5.000 Ft-ért kell vásárolnia. De nem muszáj egyszerre felhasználnia mindet. Ha pl. csak 3.000 Ft-ért vásárol, akkor csak 300 Ft-ot használ fel, és a maradék 200 Ft-ot még a regisztrációtól számított 60 napig felhasználhatja. A felhasznált hűségpontok automatikusan vonódnak le a vásárláskor!

2.  K E D V E Z M É N Y

-5% KUPON  7.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT:  -5%  AJÁNDÉK KUPON

AZONNAL BEVÁLTHATÓ. Emailben küldjük a kupon kódot, mely lehet a SPAM vagy PROMÓCIÓS mappában is. A kupon egyszer használható fel, az érvényességi időn belül, akciós és nem akciós termékekre egyaránt. A kupon kódot megrendeléskor kell beírnia a KUPON mezőbe.

Új és régi vevőknek is jár, ha MOST IRATKOZNAK FEL A HÍRLEVÉLRE.  A hírlevélről bármikor leiratkozhat.

https://vitaliman.hu/hirlevel-feliratkozas

3.  K E D V E Z M É N Y

-10% KUPON3.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

TERMÉK ÉRTÉKELÉSÉRT:  10%  AJÁNDÉK KUPON

Ha értékeli a megvásárolt terméket, vagyis a rendelt termékről a TERMÉK oldalán bal oldalt fent a "Vásárlói VÉLEMÉNYEK a termékről" ikonnál, és megjeleníthető ÉRTÉKELÉST ÍR A TERMÉKRŐL, megajándékozzuk -10%-os KUPONNAL. Egy embertől egy termékre egy értékelést fogadunk el, ami nem lehet 1-2 szavas. Emailben küldjük a kupon kódot, mely lehet a SPAM vagy PROMÓCIÓS mappában is. A kupon egyszer használható fel, az érvényességi időn belül, akciós és nem akciós termékekre egyaránt. A kupon kódot megrendeléskor kell beírnia a KUPON mezőbe.

 

4.  K E D V E Z M É N Y

TÖBB, OLCSÓBB!

5-10%  AZONNALI MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

(Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!) 

Aktuális vásárlás Több, olcsóbb!
összege Mennyiségi kedvezmény
Ft- tól %
20 000 -5
35 000 -10
Ha van másfajta %-os (Törzsvásárlói, kupon)
kedvezménye is, akkor mindig a
LEGNAGYOBBIK % lesz levonva!


AKTUÁLIS VÁSÁRLÁS értékéből kerül levonásra. Ha többet vásárol, olcsóbban kapja meg. Viszont nem szükséges, hogy egy fajta termékből vásároljon többet, ha több termékből éri el az értékhatárokat éppúgy megkapja a kedvezményt!  
A kedvezmény  jár akciós áruból is.  A 3 áruház (vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu) megrendelései nem vonhatók össze magasabb kedvezmény érvényesítéséhez.
 

 

5.  K E D V E Z M É N Y

tvk

1-10% TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY

Összes vásárlása TÖRZSVÁSÁRLÓI   + H Ű S É G P O N T - 60 napig
alapján KEDVEZMÉNY Akciós termék után --- 1 %
Ft- tól 1-10% Nem akciós termék után --- 5%
0 0 + 1-5% - HŰSÉGPONT
10 000 1 + 1-5% - HŰSÉGPONT
20 000 2 + 1-5% - HŰSÉGPONT
30 000 3 + 1-5% - HŰSÉGPONT
40 000 4 + 1-5% - HŰSÉGPONT
50 000 5 + 1-5% - HŰSÉGPONT
100 000 6 + 1-5% - HŰSÉGPONT
150 000 7 + 1-5% - HŰSÉGPONT
200 000 8 + 1-5% - HŰSÉGPONT
250 000 9 + 1-5% - HŰSÉGPONT
300 000 10 + 1-5% - HŰSÉGPONT
Ha van más fajta (kupon, mennyiségi) %-os kedvezménye is
akkor mindig a LEGNAGYOBBIK % lesz levonva.


VÁSÁRLÁSAI ÖSSZEADÓDNAK, az összes eddigi online rendelés alapján AZONNALI, ÖRÖKÖS TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY-re jogosult. NEM EGY JÖVŐBENI EGYSZERI AJÁNDÉKOT KEDVEZMÉNYT ADUNK, HA ELÉR EGY ADOTT FORGALMAT, HANEM ONNANTÓL MINDEN VÁSÁRLÁSÁBÓL LEJÖN AZ  1-10%  KEDVEZMÉNY! Vagyis nem egy ígéretet adunk, hogy ha majd eléri ezt vagy azt a szintet kap valamit (pl. csak egyszer beváltható kupont), hanem nálunk folyamatosan kapja a kedvezményt! 

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át bármikor megnézheti a felhasználói FIÓKJÁBA BELÉPVE REGISZTRÁCIÓ/PROFIL menüpontban a KEDVEZMÉNYEIM fülön.

MEGRENDELÉSEIM fülön pedig láthatja rendeléseit dátummal és összeggel, azok számát és állapotát, AZ ÖSSZES EDDIGI RENDELÉS ÖSSZEGÉT, ami alapján a Törzsvásárlói kedvezményt kapta.

HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át minden HÍRLEVÉL tartalmazza, így emiatt is érdemes FELIRATKOZNIA HÍRLEVÉLRE ITT!

https://vitaliman.hu/hirlevel-feliratkozas


6.  K E D V E Z M É N Y

tvk

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY

1-5% visszajár minden termék után - 60 napig

KISEBB MENNYISÉGEKET, de rendszeresen vásárolnak van ez a gyakorisági HŰSÉGPONT kedvezmény.

NAGYOBB MENNYISÉGEKET vásárlók azonnali kedvezményként INGYENES SZÁLLÍTÁST és MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEKET kaphatnak. Persze a hűségpont nekik is jár, de ha törlődne a hűségpont, akkos is már megkapták előre mennyiségi kedvezményként a kedvezményt. Ha ügyesek, akkor mindkettőt kihasználják!  

Törzsvásárlóknak pedig még a TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY is ott van!

3.000 Ft - AZONNALI KEDVEZMÉNY MINDEN ÚJ VEVŐNEK!

Minden normál áras termék után 5% hűségpont jár, az akciós termékek után 1 %.

1 pont=1 Ft. A termékek mellett láthatja, hogy 1 db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár.

Ha az adott termékből több darabot vásárol, annyiszor több a kedvezmény is. 

A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA  az Ön HŰSÉGPONT SZÁMLÁJÁN a csomag feladásakor történik meg. Amennyiben a csomagot nem veszi át, lenullázzuk hűségpont egyenlegét.

- HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT bármikor megnézheti a felhasználói FIÓKJÁBA BELÉPVE REGISZTRÁCIÓ/PROFIL menüpontban a KEDVEZMÉNYEIM fülön. MEGRENDELÉSEIM fülön pedig láthatja rendeléseit dátummal és összeggel, azok számát és állapotát, AZ ÖSSZES EDDIGI RENDELÉS ÖSSZEGÉT.

- HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át minden HÍRLEVÉL tartalmazza, így emiatt is ÉRDEMES FELIRATKOZNIA HÍRLEVÉLRE ITT:

https://vitaliman.hu/hirlevel-feliratkozas

- 2 hónapig (60 napig) használhatja fel hűségpontjait. Hűségpont egyenlegével a vásárlás értékének maximum 10%-át fizetheti ki. Az utánvét díjat nem fizetheti ki hűségponttal.

- Alapbeállítás a FELHASZNÁLOM HŰSÉGPONTJAIMAT, így Önnek nem kell semmit sem tennie, a hűségpontjai ha vannak, automatikusan jóváíródnak.

- A fel nem használt hűségpontok a 61. napon törlődnek.

A kedvezmény rendszer változtatásának, átalakításának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.

man