vitaliman.hu - Tel: 20/540-3749 - munkanapokon (hétfő-péntek) 9-17 óra - Mentse el elérhetőségeinket!

25         menny         törzsv

K E D V E Z M É N Y E K                                                               SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS - SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

                   

vitaliman.hu - Tel: 20/540-3749 - munkanapokon (hétfő-péntek) 9-17 óra - Mentse el elérhetőségeinket!

25         menny         törzsv

K E D V E Z M É N Y E K                                                               SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS - SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

                   

POTENCIA BLOG

A HÓDÍTÁS RECEPTJE

2015.01.07 20:59

Egy vérbeli boszorkány ismeri a hódítás receptjét!

hódítás receptje

Lássunk néhány élelmiszert és receptet, amelyek segítségével serkenthető a nemi vágy! Persze bánjunk óvatosan a különféle bájitalokkal, és ne feledkezzünk meg a régi mondásról sem, miszerint jóból is megárt a sok. A szokatlan ízű italokat nyugodtan ízesítsük cukorral.

Növények

Álbors

Az álborsban fellelhető fellandrin nevű hatóanyag elősegíti mind a csikló, mind a hímvessző merevedését

Javasolt adagolás: az olajából 2-4 cseppentés egy fél kockacukorra, amit szex előtt fél órával szopogassunk el.

Borsos menta

Bánjunk vele óvatosan, mert az egyébként mérgező növény használata csak a megfelelő arányú hígítás után javasolt. Alkalmazásával fokozható a tapintóérzés és a merevedés.

Javasolt adagolás: forrázzunk le 15 gramm borsos mentát 1 liter vízzel, és fogyasszuk étkezések után, vagy 3 cseppentés az olajából egy fél kockacukorra, amit szex előtt negyedórával fogyasszunk el.

Búza

A búza serkenti a medencetájék vérkeringését, ezáltal fokozza a vérbőséget. Javasolt adagolás

Javasolt adagolás: 200 gramm búzát forrázzunk le 1 liter vízzel, és ébredés után, valamint elalvás előtt igyunk meg egy-egy pohárral a főzetből, vagy fél liter cukorsziruphoz adjunk 15 gramm búzakivonatot, és étkezések előtt fogyasszunk el belőle egy kanállal.

Cayenne-bors

Nevével ellentétben nem bors, hanem egy csípős csilipaprika, ami fokozza a nemi vágyat.

Javasolt adagolás: alkalmazható külsőleg, ez esetben kenjük a friss oldatot a herezacskóra, de használhatjuk belsőleg is, ekkor egy csipetnyi szárított, porított Cayenne-borsot keverjünk el egy kanál mézben, és fogyasszuk el.

Édeskömény

Alkalmazzuk körültekintően, mert a nem megfelelő adagolás eszméletvesztéshez vagy narkózishoz vezethet.

Javasolt adagolás: 10 gramm édesköményt forrázzunk le fél liter vízzel, és a főzetből igyunk meg egy pohárral minden étkezés után, vagy 2-3 cseppentés az olajából egy fél kockacukorra, amit a szex előtt fél órával fogyasszunk el.

Fahéj

Illóolaja fokozza a hangulatot és növeli a potenciát, anélkül, hogy álmosítana.

Javasolt adagolás: 10-15 gramm fahéj fél liter vízhez, édesítsük mézzel, és fogyasszuk el a három főétkezést követően. Keverhetjük vörös vagy forralt fehérborba is, amit szex előtt negyedórával igyunk meg.

Ginzeng

A 2000 éve ismert afrodiziákum stimulálja a vérkeringést, ugyanakkor nyugtató hatása is van.

Javasolt adagolás:

  1. Negyed pohár vízben oldjunk fel 12-50 csepp ginzengolajat, és fogyasszuk el ébredés után, délelőtt 11 órakor és este 6 órakor. ,
  2. Negyed pohár vízben oldjunk fel 10-35 csepp ginzengkivonatot, és fél órával az étkezések előtt igyuk meg.
  3. Negyed pohár vízben oldjunk fel 1-3 ginzenggyökérpor kapszulát, reggel és délután igyuk meg.

Koriander

A koriander termése serkenti a vérkeringést, de aasználata körültekintést igényel a mellékhatások miatt.

Javasolt adagolás: 1 kiskanál mézben keverjünk el 3 gramm őrölt koriandert. Fogyasszuk reggel.

Petrezselyem

A petrezselyemből nyert olaj apiolt tartalmaz, ami enyhe izgató hatásának köszönhetően elősegítheti a hosszabban tartó merevedést. Az adagolást szigorúan be kell tartani, és nem szabad hosszan alkalmazni.

Javasolt adagolás: rágcsáljunk el naponta 8-12 friss petrezselyem szárat, vagy forrázzunk le 1 liter vízzel 60 gramm gyökeret és friss petrezselymet, és naponta egy alkalommal igyunk a főzetből.

Szegfűszeg

Igaz, hogy a szegfűszeg nem tartozik az afrodiziákumok közé, de összetételének köszönhetően elősegítheti a merevedést.

Javasolt adagolás: forrázzunk le egy liter vízzel 5 gramm levelet és gyökeret, és az étkezés után fogyasszunk el a főzetből egy kávéscsészényit.

Tárnics

Az encián néven is ismert afrodiziákum serkenti az ivarmirigyek működését.

Javasolt adagolás: 10-15 gramm tárnicsot 1 liter vízzel leforrázunk, reggel és délután isszuk, vagy egy fél kockacukorra pár csepp tárnicsolajat cseppentünk, és ezt elalvás előtt elfogyasztjuk.

Torma

A benne lévő szerves kénvegyületnek köszönhetően a torma fokozza a pénisz és a klitorisz reflexeit.

Javasolt adagolás: 30 gramm friss tormát forrázzunk le 1 liter vízzel, és a főzetből igyunk meg m9inden nap 1-3 pohárral.

Vérehulló fecskefű

A vérehulló fecskefű kimondottan erős hatású, azért nagyon óvatosan alkalmazandó, de kellő odafigyeléssel serkentheti a nemi vágyat.

Javasolt adagolás: forrázzunk le 10 gramm gyökeret 1 liter vízzel, reggel és délután igyunk belőle egy pohárral.

Zöld menta

Noha a zöld menta nem afrodiziákum, érdemes megemlíteni, mert a benne lévő anyagok növelhetik a női mell méretét.

Javasolt adagolás: 1 liter vízzel forrázzunk le 20 grammot a növényből, vagy 10 grammot a magjából, és az így kapott főzetet fogyasszuk háromszor egy nap.

 

Receptek, szirupok

A Kámaszútrában és az Ananga Rangában számos vágykeltő és férfiasságot fokozó praktika és recept olvasható. Ezek közül mutatunk be néhányat, amelyek könnyen beszerezhető összetevőkből állnak.

Indokínai kenőcs

10 gramm vörös borsot, 10 gramm fehér borsot és egy csipetnyi zilizt negyed liter vízben fél óráig főzünk. Leszűrjük és a főzethez rizslisztet adunk. A masszával bekenjük a hímvesszőt és a heréket pár percre.

Nostradamus oldat

10 gramm zsályát, 8 gramm csombort (más néven: borsikafű) és 5 gramm mentát leforrázunk, a főzetet mézzel ízesítjük. Mi sem bizonyítja jobban az afrodiziákum erős hatását, hogy 16. században e növények termesztése tilos volt a kolostorokban és a rendházakban.

Sáfrányszirup

25 g sáfrányt 8 napig áztatunk vörösborban vagy roséban. A leszűrt borhoz hozzáadunk 1 kg barnacukrot, majd lassú tűzön szirupot főzünk belőle.

Szerelembor

30 gramm fahéjat, 30 gramm ginzenget és 30 g vaníliát 15 napig áztatunk 1 liter vörösborban. Keverjük meg minden nap, végül szűrjük le. Szex előtt 4 órával és közbe is fogyasszunk el belőle egy pohárkával.

Tárnicsszirup

100 gramm reszelt tárnicsot forrázzunk le 1 liter vízzel, és lezárt edényben hagyjuk ázni 6 órán keresztül. Szűrjük át textílián, és további egy napig hagyjuk ülepedni. Adjunk az így kapott oldathoz 1 kg finomítatlan nádcukrot. és lassú tűzön főzzünk belőle szirupot.

Tojáslikőr

Egy friss tojássárgáját elhabarunk egy pohár tejben, adunk hozzá rumaromát, két kanál barnacukrot, továbbá 10 csepp vaníliakivonatot.

"Tökéletes szerelem"

Áztassunk 10 gramm fahéjat, 20 gramm citromhéjat, 15 gramm kakukkfüvet, 5 gramm koriandert és 5 gramm vaníliát tizenöt napon át egy liter pálinkában. Keverjük meg minden nap. Fél liter vízből és 1 kg barnacukorból főzzünk szirupot. Keverjük össze a kettőt, és szex előtt gurítsunk le belőle egy pohárkával.