POTENCIA BLOG

Elemi vágykeltők

2015.01.07 21:11

Mire jó a tökmag?

elemi vágykeltők

Együnk egy jó nagy adag csípős, hagymás marhapörköltet, küldjünk utána egy kis tökmagot és ginzeng teát, aztán terítsünk le egy vörös pokrócot a szabadban, és heveredjünk le madárfüttyöt hallgatni. Béky László természetgyógyász szerint ezek az ősi módszerek már önmagukban is jó hatással vannak a férfiasságra.

Szerencsére ma már néhány kattintással elérhetők a legjobb potencianövelők, de mint megtudtuk, az egyik legősibb vágykeltő módszer a mézbe kevert tökmag fogyasztása, amit a skandináv országokban a mai napig alkalmaznak. A világ keleti felén a csípős ételek evésére esküsznek, amilyen az erős paprika, a chili és a hagyma. Magas vitamin-, makro-, és mikroelem-tartalmuk révén az olajos magvak is javítják az erőnlétet és a potenciát, ami főleg kúraszerű fogyasztásuk esetében igaz. Ugyanakkor – állítja Béky László – a környezet is komoly hatást gyakorol az emberre.

Vágyfokozó lehet a madárfütty, akárcsak az aktust megelőző hosszú előkészület vagy lelki együttlét. A színek is fontos szerepet játszhatnak. Mindenki tudja, hogy a piros vagy vörös a szerelem színe, ezért egy ilyen színű lepedő roppant erotikus hatású lehet.

Néhány vágykeltő növény és recept 

Igaz, hogy a bürök nem afrodiziákum, de impotencia vagy frigiditás esetében még az orvosok is javasolják a fogyasztását. A cayenne-bors alkalmazható külsőleg ecsetelve, de kis mennyiségben szájon át is szedhető, ez keverjük el esetben egy kanál mézzel.

Az édeskömény szintén jó szolgálatot tehet, de csak ha kellőképp elővigyázatosak vagyunk, mivel a túladagolása eszméletvesztést okozhat. Forrázzunk le 10 g-ot ½ liter vízzel, és az étkezések után mindig igyunk belőle egy-egy pohárral. Alkalmazhatjuk úgy is, hogy kockacukorra cseppentünk hármat az olajából, és az aktus előtt fél órával megesszük.

A borsmenta megfelelő arányban higított kivonata szintén fokozza a tettrekészséget. Forrázzunk le 15 g-ot 1 liter vízzel, és étkezések után igyunk belőle. Olajával járjunk el ugyanúgy, mint az édeskömény esetében, csak épp negyed órával az aktus előtt együk meg.

Mivel az álbors olaja fokozza a vérbőséget, ennek az olaja is segíthet. Az aktus előtt fél órával fogyasszunk el belőle 4 cseppet.

Az úgynevezett szerelembor nemcsak hatékony vágykeltő, hanem finom nedű is egyben. Így készül: 1 liter vörösborban 15 napig áztassunk 30 tg fahéjat, 30 g ginzenget és 30 vaníliát. Minden nap keverjük át és szűrjük le. Az aktus előtt négy órával fogyasszunk el egy adagot, és nem árt, ha később is iszunk belőle egy-egy pohárnyit.

A Nostradamus-oldat elkészítése is sok időt vesz igénybe. 10 g zsályát, 8 g csombort és 5 g mentát vízzel leforrázunk.

Ugyanígy időigényesebb a Nostradamus-oldat is, de megéri. Forrásban lévő vízzel le kell önteni 10 g zsályát, 8 g csombort (borsikafű) és 5 g mentát. Mézzel édesítve fogyasszuk. Már a 16. században ismert volt a főzet serkentő hatása, az összetevői termesztése tiltva volt a kolostorok és rendházak számára.

Az oldat egy kanál mézzel édesítve fogyasztható. Serkentő hatását már a XVI. században ismerték, a benne szereplő növényeket a kolostorokban és rendházakban tilos volt termeszteni. 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu