VitaliMan KEDVEZMÉNY

Frissítve: 2020. március 29.man

      

Árukeresőtől a MEGBÍZHATÓ BOLT minősítést kaptuk

2018-ban és 2019-ben is.

Mikor érdemes MINKET VÁLASZTANIA?

HA NEM CSAK EGYSZERI AKCIÓBAN  (pl. pár napos ingyenes szállítási akció, kipörgetett ajándék kupon,  egy össz vásárlási érték elérésekor ajándék termék, stb.) SZERETNE KEDVEZMÉNYT kapni, hanem RENDSZERESEN, MINDEN VÁSÁRLÁSA UTÁN! 

1.  K E D V E Z M É N Y

100

Minden ÚJ VEVŐNEK: 100 Ft HŰSÉGPONT

Regisztrációkor 100 Ft HŰSÉGPONT íródik jóvá, mely 90 napig levásárolható. Önnek semmit sem kell csinálnia a rendszer automaikusan jóváírja, majd levonja a végösszegből. 

2.  K E D V E Z M É N Y

-5% KUPON  10.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT:  -10% AJÁNDÉK KUPON

AZONNAL BEVÁLTHATÓ. Emailben küldjük a kódot, mely lehet a SPAM vagy PROMÓCIÓS mappában is. A kupon egyszer használható fel az érvényességi időn belül. 

Ez régi vevőknek is jár, ha MOST IRATKOZNAK FEL A HÍRLEVÉLRE. A megrendeléskor írja be a kupon kódot a kupon kód mezőbe. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.

3.  K E D V E Z M É N Y

-500 Ft KUPON10.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

TERMÉK ÉRTÉKELÉSÉRT: 500 Ft AJÁNDÉK KUPON

Ha regisztrált vásárlóként értékeli a megvásárolt terméket, vagyis a rendelt termékről a TERMÉK oldalán a "Vásárlói VÉLEMÉNYEK a termékről" fülön megjeleníthető ÉRTÉKELÉST ÍR, ismét megajándékozzuk -500 Ft-os KUPONNAL. Egy embertől egy termékre egy értékelést fogadunk el, ami nem lehet 1-2 szavas.

 

4.  K E D V E Z M É N Y

TÖBB, OLCSÓBB!

5-10-15%  AZONNALI MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

(Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!) 

Aktuális vásárlás Több, olcsóbb!
összege Mennyiségi kedvezmény
Ft- tól %
20 000 -5
30 000 -10
60 000 -15
Ha van másfajta %-os (Törzsvásárlói, kupon)
kedvezménye is, akkor mindig a
LEGNAGYOBBIK % lesz levonva!


AKTUÁLIS VÁSÁRLÁS értékéből kerül levonásra. Ha többet vásárol, olcsóbban kapja meg. Viszont nem szükséges, hogy egy fajta termékből vásároljon többet, ha több termékből éri el az értékhatárokat éppúgy megkapja a kedvezményt!  
A kedvezmény  jár akciós áruból is.  A 3 áruház (vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu) megrendelései nem vonhatók össze magasabb kedvezmény érvényesítéséhez.
 

5.  K E D V E Z M É N Y

tvk

5% vagy 10% TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY


VÁSÁRLÁSAI ÖSSZEADÓDNAK, az összes eddigi online rendelés alapján AZONNALI, ÖRÖKÖS TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY-re jogosult. NEM EGY JÖVŐBENI EGYSZERI AJÁNDÉKOT KEDVEZMÉNYT ADUNK, HA ELÉR EGY ADOTT FORGALMAT, HANEM ONNANTÓL MINDEN VÁSÁRLÁSÁBÓL LEJÖN AZ  5-10%  KEDVEZMÉNY! Vagyis nem egy ígéretet adunk, hogy ha majd eléri ezt vagy azt a szintet kap valamit (pl. csak egyszer beváltható kupont), hanem nálunk folyamatosan kapja a kedvezményt! 

Összes vásárlása TÖRZSVÁSÁRLÓI   H Ű S É G P O N T
alapján Azonnali KEDVEZMÉNY Utólagos KEDVEZMÉNY
Ft- tól % 90 napig. Termékenként:
0 0 + 100-300 Ft - HŰSÉGPONT
50 000 -5 + 100-300 Ft - HŰSÉGPONT
500 000 -10 + 100-300 Ft - HŰSÉGPONT
Ha van más fajta (kupon, mennyiségi) %-os kedvezménye is
akkor mindig a LEGNAGYOBBIK % lesz levonva.

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át bármikor megnézheti a felhasználói FIÓKJÁBA BELÉPVE REGISZTRÁCIÓ/PROFIL menüpontban a KEDVEZMÉNYEIM fülön. MEGRENDELÉSEIM fülön pedig láthatja rendeléseit dátummal és összeggel, azok számát és állapotát, AZ ÖSSZES EDDIGI RENDELÉS ÖSSZEGÉT, ami alapján a Törzsvásárlói kedvezményt kapta.

HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át minden HÍRLEVÉL tartalmazza, így emiatt is érdemes feliratkoznia a hírlevélre.


6.  K E D V E Z M É N Y

HŰSÉGPONT

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY

150-350 Ft vagy 3% visszajár minden termék után - 90 napig

Ez a gyakorisági kedvezmény azok számára van, akik kisebb mennyiségeket, de rendszeresen vásárolnak. A nagyobb mennyiséget vásárlóknak a mennyiségi kedvezményt tudják igénybe venni, ami nem utólagos, és több ennél.

MINDEN ÚJ VEVŐNEK: AJÁNDÉK 100 Ft HŰSÉGPONT. 

1 pont=1 Ft. A termékek mellett láthatja, hogy 1 db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár.

Minden termék után – HŰSÉGPONT JÁR
Ft-tól Ft-ig HŰSÉGPONT
ALKALMI POTENCIANÖVELŐKNÉL  
3 000 3 999 150 Ft
4 000 4 999 200 Ft
5 000 5 999 250 Ft
6 000 6 999 300 Ft
7 000   350 Ft
MINDEN MÁS TERMÉKNÉL --- 3% HŰSÉGPONT
A HŰSÉGPONT - 90 napig váltható be

Alkalmi potencianövelők után 150-350 Ft hűségpont jár, minden más termék után 3 % (minden elköltött 33 Ft után 1 Ft) termékenként. Ha az adott termékből több darabot vásárol, annyiszor több a kedvezmény is. 

A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA  az Ön HŰSÉGPONT SZÁMLÁJÁN a csomag feladásakor történik meg. Amennyiben a csomagot nem veszi át, töröljük hűségpontjait.

- HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT bármikor megnézheti a felhasználói FIÓKJÁBA BELÉPVE REGISZTRÁCIÓ/PROFIL menüpontban a KEDVEZMÉNYEIM fülön. MEGRENDELÉSEIM fülön pedig láthatja rendeléseit dátummal és összeggel, azok számát és állapotát, AZ ÖSSZES EDDIGI RENDELÉS ÖSSZEGÉT.

- HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT és TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY %-át minden HÍRLEVÉL tartalmazza, így emiatt is érdemes feliratkoznia a hírlevélre.

- 3 hónapig (90 napig) használhatja fel hűségpontjait. Hűségpont egyenlegével a vásárlás értékének maximum 10%-át fizetheti ki. A szállítási és utánvét díjat nem fizetheti ki hűségponttal.

- Alapbeállítás a FELHASZNÁLOM HŰSÉGPONTJAIMAT, így Önnek nem kell semmit sem tennie, a hűségpontjai ha vannak, automatikusan jóváíródnak.

- A fel nem használt hűségpontok az 91. napon törlődnek.

man

A kedvezmény rendszer változtatásának, átalakításának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu