VitaliMan KEDVEZMÉNY

Frissítve: 2020. január 24.man

      

K E D V E Z M É N Y E KA sokféle kedvezmény célja, hogy mindenki a vásárlási szokásaihoz igazodva, a számára a legmegfelelőbb kedvezményt tudja igénybe venni.

1.  KEDVEZMÉNY

AJÁNDÉK KUPON:  -5%

-5% KUPON

 5.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

AZONNAL BEVÁLTHATÓ. Emailben küldjük a kódot, mely lehet a SPAM vagy PROMÓCIÓS mappában is. A kupon egyszer használható fel az érvényességi időn belül. 

Ez régi vevőknek is jár, ha MOST IRATKOZNAK FEL A HÍRLEVÉLRE. A megrendeléskor írja be a kupon kódot a kupon kód mezőbe. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.

2.  KEDVEZMÉNY

AJÁNDÉK KUPON:  -500 Ft

-500 Ft KUPON

10.000 Ft  vásárlási összeget elérve váltható be.

Ha regisztrált vásárlóként értékeli a megvásárolt terméket, vagyis a rendelt termékről a TERMÉK oldalán a "Vásárlói VÉLEMÉNYEK a termékről" fülön megjeleníthető ÉRTÉKELÉST ÍR, ismét megajándékozzuk -500 Ft-os KUPONNAL. Egy embertől egy termékre egy értékelést fogadunk el, ami nem lehet 1-2 szavas.

 

3.  MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!

TÖBB, OLCSÓBB!

5-10%  AZONNALI KEDVEZMÉNY, 

mely AZ AKTUÁLIS VÁSÁRLÁS értékéből kerül levonásra.

Aktuális vásárlás Több, olcsóbb!
összege Mennyiségi kedvezmény
Ft- tól %
19 000 -5
29 000 -10
Ha van TÖRZSVÁSÁRLÓI és MENNYISÉGI
kedvezménye is, akkor mindig a
NAGYOBBIK % lesz levonva!


Ha többet vásárol, olcsóbban kapja meg. Viszont nem szükséges, hogy egy fajta termékből vásároljon többet, ha több termékből éri el az értékhatárokat éppúgy megkapja a kedvezményt!  
A kedvezmény  jár akciós áruból is.  A 3 áruház (vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu) megrendelései nem vonhatók össze magasabb kedvezmény érvényesítéséhez.

 

4.  TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY

Törzsvásárlói kedvezmény

1-5%  KEDVEZMÉNY TÖRZSVÁSÁRLÓKNAK

Összes vásárlása TÖRZSVÁSÁRLÓI
alapján KEDVEZMÉNY
Ft- tól %
50 000 -1
100 000 -2
150 000 -3
200 000 -4
250 000 -5
Ha van TÖRZSVÁSÁRLÓI és MENNYISÉGI
kedvezménye is, akkor mindig a
NAGYOBBIK % lesz levonva!


VÁSÁRLÁSAI ÖSSZEADÓDNAK, az összes eddigi online rendelés alapján AZONNALI, ÖRÖKÖS TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY-re jogosult. Vagyis nem egy ígéretet adunk, hogy ha majd eléri ezt vagy azt a szintet kap valamit (pl. csak egyszer beváltható kupont), hanem nálunk folyamatosan kapja a kedvezményt! 


5.  TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY

5%  HŰSÉGPONT  90 napig visszajár

5% HŰSÉGPONT

Ez a gyakorisági kedvezmény azok számára van, akik kisebb mennyiségeket, de rendszeresen vásárolnak. A nagyobb mennyiséget vásárlóknak a mennyiségi kedvezményt tudják igénybe venni, ami nem utólagos, és több ennél

Ahány db terméket vesz, annyiszor
5% HŰSÉGPONT (minden elköltött 20 Ft után 1 Ft)
90 napig (3 hónapig) felhasználható
HŰSÉGPONTTAL a számla maximum 10%-a fizethető!
(Szállítási és utánvét díj nem fizethető vele)

1 pont=1 Ft. A termékek mellett láthatja, hogy 1 db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár. A hűségpont a termék árának a 5%-a, vagyis minden elköltött 20 Ft után 1 Ft visszajár. Ha az adott termékből több darabot vásárol, annyiszor több a kedvezmény is. 

A HŰSÉGPONTOK JÓVÁÍRÁSA  az Ön HŰSÉGPONT SZÁMLÁJÁN a csomag feladásakor történik meg. Amennyiben a csomagot nem veszi át, töröljük hűségpontjait.

HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT bármikor megnézheti a felhasználói fiókjába belépve, a HŰSÉGPONTOK fülön. Ha nincs hűségpontja, akkor ez a fül NEM JELENIK MEG! (Nézze meg most!) MEGRENDELÉSEIM fülön láthatja az utolsó vásárlásának időpontját.

- 3 hónapig (90 napig) használhatja fel hűségpontjait. Hűségpont egyenlegével a vásárlás értékének maximum 10%-át fizetheti ki. A szállítási és utánvét díjat nem fizetheti ki hűségponttal.

Alapbeállítás a FELHASZNÁLOM HŰSÉGPONTJAIMAT, így Önnek nem kell semmit sem tennie, a hűségpontjai ha vannak, automatikusan jóváíródnak.

- A fel nem használt hűségpontok az 91. napon törlődnek.

MINDEN HÍRLEVÉL tartalmazza az aktuális HŰSÉGPONT EGYENLEGÉT, már ezért is érdemes FELIRATKOZNI  HÍRLEVELÜNKRE!

man

A kedvezmény rendszer változtatásának, átalakításának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu