Csak a LEGJOBB potencianövelők ------- ONLINE PÉNZTÁRCA + HŰSÉGPONT + 5-10% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY ------- Szállítás 699 Ft-tól, INGYENES 16.000 Ft-tól

viber Tel: hétfő-csütörtök 9-16 óráig 20/540-3749

vitmax.hu - potenciakiraly.hu - vitman.hu

Személyes átvétel: hétfő-csütörtök 11-15 óráig

 

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT

2021.09.18 11:55
TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT

EXTRA HŰSÉGPONT - 120 napig 

MAN

VitaliMax-VitaliMan Kft. - vitalimax.hu - vitaliman.hu - potenciakiraly.hu 

Árukereső MEGBÍZHATÓ BOLT minősítés: 2018-2019-2020

Érdemes elmentenie telefonszámunkat (20/540-3749 hétfő-péntek 9-16 óra)

és weboldalunkat: https://vitaliman.hu/

Frissítve: 2021-09-18

hűségpont

 

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY RENDSZER

Törzsvásárlói HŰSÉGPONT MÉRTÉKE

Törzsvásárlóinkat HŰSÉGPONTTAL jutalmazzuk.

- alkalmi potencianövelőknél: minden kapszula után 50Ft (pl egy 6 kapszulás után 300 Ft)

- normál áras termékek után 3%

- akciós termékek után 1%Honnét tudom melyik TERMÉK után hány Ft HŰSÉGPONT jár?

Minden termék mellett fel van tüntetve egy db termék vásárlása esetén hány Ft hűségpont jár. Ahány db terméket vásárol annyiszor jár a feltüntetettt hűségpont.
Kinek NEM JÁR HŰSÉGPONT?

- LETILTOTT státuszú vásárlóknak. Ők azok, akik korábban nem vették át megrendeléseiket.

- Akik NEM REGISZTRÁLTAK. Náluk ez technikai okokból nem megvalósítható.

- Akiknek van ugyan regisztrált fiókjuk, de nem léptek be jelszóval a fiókjukba, hanem adataikat újra megadva, regisztráció nélkül adták le a megrendelést.
Mikor kerül JÓVÁÍRÁSRA a HŰSÉGPONT?

A termék feladásakor. Ha a csomagot nem veszi át, akkor lenullázzuk hűségpont egyenlegét és egyéb kedvezményeit is, és LETILTOTT státuszba kerül, a továbbiakban nem lesz jogosult a Törzsvásárlói rendszer használatára.Hol tudom megnézni MENNYI HŰSÉGPONTOM VAN?

Nézze meg MOST! Több helyen is lehetséges ez:

- A megrendelés leadásakor kiírja a rendszer. Ilyenkor Önnek kell bepipálni, hogy felhasználom hűségpontjaimat.

- Ha FELIRATKOZOTT HÍRLEVÉLRE, akkor minden HÍRLEVÉLBEN közöljük HŰSÉGPONT egyenlegét.

- Fiókjába belépve a HŰSÉGPONTOK menüpontban láthatja hűségpont egyenlegét, ha van fel nem használt hűségpontja. Ha NINCS, akkor ez a sor NEM JELENIK MEG:TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT egyenlege a mai napon:”MEDDIG tudom felhasználni HŰSÉGPONTJAIMAT?

A jóváírástól számított 120 napig. A fel nem használt hűségpontok a 121. napon törlődnek.


Vásárlásom HÁNY %-ÁT FIZETHETEM HŰSÉGPONTTAL?

A teljes vásárlás (100%) kifizethető hűségponttal, ha van annyi hűségpont egyenlege.


Hogyan tudom BEVÁLTANI HŰSÉGPONTJAIMAT?

MEGRENDELÉSKOR BE KELL PIPÁLNIA, hogy FELHASZNÁLOM HŰSÉGPONTJAIMAT.  Dönthet úgy is, hogy nem használja fel. Ha nem pipálja be, akkor nem kerül levonásra a hűségpont.

pipa


Ki a TÖRZSVÁSÁRLÓ?

Aki regisztrált vásárlóként, fiókjába belépve rendszeresen nálunk vásárol. A regisztráció során ugyanazokat az adatokat kell megadni (a jelszó kivételével), mintha nem regisztrált volna, így „inkognitóság” szempontjából semmi különbség nincs. A különbség abban van, hogy ha regisztrál, akkor csak egyszer kell megadnia az adatait! Ha nem regisztrál, akkor pedig minden vásárlás alkalmával meg kell adnia, ami nem csak többlet munkát és időt, de elírási, hibázási lehetőséget is magában rejt. Vagyis sokkal gyorsabb a vásárlás a regisztrált vásárlóként.


Mit jelent az, hogy rendszeresen?

Évente legalább 3 alkalommal. 120 naponta legalább 1x.


Mit nem adunk a Törzsvásárlóinknak?

Ajándék terméket. Nekünk ez lenne a leggazdaságosabb megoldás, hisz beszerzési áron letudnánk a Törzsvásárlói kedvezményt, azonban minden embernek más termékre van szükségre, így nem akarjuk senkire ráerőltetni valamelyik termékünket.


Mit adunk a Törzsvásárlóknak?

Forint kedvezményt, így Ő döntheti el, hogy mit vásárol.Mikor adjuk a Ft kedvezményt?

Nem egy bizonyos össz vásárlási érték elérésekor egyszer, hanem minden vásárlás alkalmával azok számára, akik legalább 120 naponta legalább 1x vásárolnak.


Miért nem adunk %-os kedvezményt?

Nem „alanyi jogon” akarunk kedvezményt adni, hanem azért, mert valaki rendszeresen nálunk vásárol. Korábban adtunk, de a rendszert megszüntettük, mert hiába volt kedvezménye nem feltétlenül kötődött vásárlásával a webáruházunkhoz. Van akinek még most is van ilyen kedvezménye, amit törlünk, ha fél éve már nem vásárolt nálunk.


Mekkora kedvezményt adunk?

Jogos vásárlói elvárás normál áras termékeknél a minimum 3-5% kedvezmény. Nálunk már a legelső vásárlása után is hasonló nagyságrendű (pl. 6-7 ezer Ft-os 6 kapszulás potencianövelő után 300 Ft) kedvezményt kap, ha 120 napon belül újra vásárol, nem csak akkor, ha már összesen több száz ezer Ft-ért vásárolt.


Milyen formában adjuk a kedvezményt?

HŰSÉGPONT formájában. Minden terméknél ott van, hogy 1 db termék után hány Ft HŰSÉGPONT jár. Ahány db terméket vásárol, annyiszor jár ennyi Ft, akkor is, ha a termék akciós, vagy MENNYISÉGI KEDVEZMÉNNYEL csökkentett áron van.Mi a kedvezmény alapja?

Nem mindegy, hogy a tejes árból kap kedvezményt, vagy egy akciós, vagy mennyiségi kedvezménnyel már lecsökkentett árból kap további TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT kedvezményt! Nálunk ez utóbbi van.Milyen egyéb kedvezményt kap a TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT kedvezményen kívül?

- 5-7-9% MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY: 20-30-40 ezer Ft-tól. ÉRTÉKHEZ és nem darab számhozkötött kedvezmény így ha több féle termékből csak 1-1 db-ot vesz, akkor is megkapja a kedvezményt! Ha TÖBBET vesz, OLCSÓBB lesz!

- ONLINE PÉNZTÁRCA KEDVEZMÉNY

- AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

- HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSÉRT AJÁNDÉK KUPON