A termék a kosárba került.
J E L S Z A V A M ?
Az oldalon felnőtt tartalom is található! Ezért csak 18 éven felüliek léphetnek be!
m e g b í z h a t ó
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
HÍRLEVÉL: -7% KUPON

akc

pack

ingy

Ú J - V e v ő k n e k

500

K E D V E L T E K
3 kapszulás - Ft-tól

maxmankir

B A N K K Á R T Y A
S z a v a z á s
Önre melyik igaz?
Szívesen kipróbálok egy ÚJ potencianövelőt.
Inkább a RÉGI, bevált potencianövelő mellett maradok.

fogy

2014.06.01 13:29

Törpepálma

A Serenoa repens, azaz a törpepálma (más néven szabal- vagy fűrészpálma) kivonata bizonyítottan jótékony hatással van a prosztatára és annak működésére. Alkalmazása a sebészeti beavatkozást (még) nem igénylő, jóindulatú prosztatadaganatok esetében javasolt.

törpepálma

A törpepálma-kivonat hatásának a lényege, hogy gátolja a prosztata megnagyobbodásáért felelős tesztoszteronszármazék, a dihidro-tesztoszteron képződését, továbbá gyulladáscsökkentő, és serkenti az immunrendszer működését. Vízhajtó hatása sem elhanyagolható, ebből kifolyólag elősegíti a vizelet elválasztását és kiürítését.

A törpepálma termése, amelyből a kivonatot nyerik, illóolajat, zsíros olajat, invertcukrot, glikoproteineket, szitoszterint és ösztrogénhatású összetevőket tartalmaz.

Előírt mennyiségben nem mérgező, és a fogyasztása nem okoz sem libidócsökkenést, sem impotenciát. A szexuális zavarokkal küzdőknek pedig figyelmébe ajánljuk az általunk forgalmazott természetes potencianövelők széles választékát.

VitaliMan Webshop | Boom Boom potencianövelő | Pertinax | Gold Power | Tornado potencianövelő | A legjobb potencianövelő szerek

Webáruház készítés