Online Pénztárca + MENNYISÉGI kedvezmények. REGISZTRÁLTAKNAK: EXTRA HŰSÉGPONT --- INGYENES SZÁLLÍTÁS akár már 16.000 Ft-tól

VIBER 20/540-3749     hétfő - csütörtök    10-16 óra

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

vitaliman.hu

 

BLOG - V i t a l i M a n

MIÉRT TŐLÜNK?

2016.08.30 13:32
MIÉRT TŐLÜNK?

Frissítve: 2021-12-20


man

 

Néhány érv megbízhatóságunk mellett:

- Csak az OGYÉI által engedélyezett étrend-kiegészítőket árusítjuk. 

- Potencianövelőkből kb. 90 fajta van a piacon, mi csak azt a 30 fajtát árusítjuk, amelyek a legjobbak.

- A legtöbbb kedvezményt (extra hűségpont, mennyiségi kedvezmény vásárlási érték után, stb.) biztosítjuk, ami azért fontos, mert a potencianövelők ára csak minimális mértékben tér el (általában a szexshopoknál drágább, de ez sem mindig igaz)

- Magyar cég vagyunk, aki mindig elérhető telefonon munkanapokon ügyfélszolgálati időben. Ha mással beszélünk, Önnek akkor is kicseng, ilyenkor vissazhívjuk. Ha kéri bármikor visszahívjuk, Önnek nem lesz ebből telefonálási költsége.

- Az első potenciashopot 2010-ben (vitalimax.hu), a 2. webshopot 2013-ban (vitaliman.hu), a 3. webshopot 2018-ban (potenciakiraly.hu) nyitottuk, így potenciashopként a legelsők között nyitottunk, a konkurensek nagy része csak utána szakosodott potencia shopra, előtte csak vitamin shopok voltak (ahol nem volt potencianövelő) vagy szexshopok.

- 2010-2016-ig egyéni vállalkozóként, 2016-tól KFT formájában működünk.

- Jómagam mindig értékesítéssel, kereskedelemmel, ügyfelekkel foglalkoztam, többféle profilban, de a válalkozásom előtt étrend-kiegészítős cégnél dolgoztam. 26 éves korom óta vagyok vállalkozó, hol főállásban, hol mellékállásban, de mindig a kereskedelemhez kapcsolódó vállalkozásaim voltak

- Tehát nem egy befektető cég vagyunk szakértelem nélkül aki ma ebbe az üzletbe teszi a pénzét, holnap meg abba, hanem azért ez a vállalkozásunk, mert ehhez értünk és ezt szeretjük.

- Hozzánk bátran regisztrálhat (vásárolhat regisztráció nélkül is csak nem érdemes, mert akkor nem kap hűségpont kedvezményt), a jelszó kivételevel teljesen ugyanazok az adatok kellenek hozzá, mint a regisztráció nélküli vásárláshoz. Mi nem zaklatunk senkit sem! Sem emailes sem sms-es marketinggel, hírlevelet csak annak küldünk, aki arra feliratkozott, adatait maximális diszkrécióval kezeljük.

- Termékeinket buborékos borítékba csomagoljuk a boríték tartalmára nem utal semmi, ha netán valaki a feladó cég nevére keresne rá azt láthatja, hogy sokféle étrend-kiegészítőt forgalmazunk a C-vitamintól a D -vitaminig...

- Nincsenek apróbetűk és marketing trükkök (pl. pénzvisszatérítési garancia, kamu akciók, kamu árak), csak korrekt kiszolgálás több 10 ezer elégedett vásárlóval 2010 óta. És néhány elismerés..

 

ada

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE az online Pénztárcán       

online pénztárca

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE rólunk az Árukeresőn 

árukereső   2019

 

2018

 

reg