A termék a kosárba került.
J E L S Z A V A M ?
m e g b í z h a t ó
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
HÍRLEVÉL: -7% KUPON

akc

pack

ingy

Ú J - V e v ő k n e k

500

K E D V E L T E K
3 kapszulás - Ft-tól

maxmankir

B A N K K Á R T Y A
S z a v a z á s
Önre melyik igaz?
Szívesen kipróbálok egy ÚJ potencianövelőt.
Inkább a RÉGI, bevált potencianövelő mellett maradok.

fogy

GY. I. K.
2016.08.30 13:32

MIÉRT TŐLÜNK?

MIÉRT TŐLÜNK? Rengeteg új potencia, szexshop és étrend-kiegészítő shop van. Miért válasszon mégis inkább minket, egy régi, megbízható partnert?

Frissítve: 2017-09-16
man

 

Az étrend-kiegészítő nem gyógyszer, és nem gyógyít. Ahogyan a nevében is benne van, kiegészíti (de nem helyettesíti) étrendünket. Egyre nagyobb szükségünk van rá, hisz manapság a zöldségek, gyümölcsök vitamin tartalma egyre kevesebb. Tehát, ahogyan egyik szlogenünk is mondja:

 

TEGYEN EGÉSZSÉGE VÉDELMÉÉRT!

VÁSÁROLJON ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐT!


De hol? Hisz rengeteg webshop van, ha a Netes kínálatot nézzük.

 

Mi végigvezetjük néhány szemponton,

ami segíthet a döntésben. Mi e szempontok szerint választanánk webshopot.

 

CSAK OÉTI/OGYÉI ENGEDÉLYES TERMÉKET VÁSÁROLJON!

A termék nyilvántartásba vételéhez laboratóriumi jegyzőkönyv szükséges, ami igazolja, hogy a termék nem tartalmaz semmiféle tiltott anyagot. A nyilvántartásba vételi folyamat eltarthat fél évig is és ezalatt már forgalmazható a termék, ilyenkor kap egy iktatószámot, ezekkel semmi gond, hisz van laborvizsgálat.

AMIT SZIGORÚAN TILOS MEGVÁSÁROLNI SAJÁT EGÉSZSÉGÜNK ÉRDEKÉBEN az olyan termékek, melyeknek NINCS OÉTI/OGYÉI számuk, amelyeket meg sem kísérletek forgalmazói OGYÉI nyilvántartásba vetetni, hisz jól tudták, hogy termékeik az egészségre SÚLYOSAN KÁROS, veszélyes anyagokat tartalmaznak. Vagyis mielőtt bármit vennének kérdezzék meg az OÉTI/OGYÉI számát, és az OÉTI/OGYÉI honlapján van ügyfélszolgálatán nézzenek utána, hogy a termék be van-e adva nyilvántartásba vételre. Ha nincs, NE VEGYÉK MEG azt a terméket, akkor sem, ha nagyon jó áron van, hisz többet ártanak vele az egészségünken, mint amennyit használ a termék.

Mi csak olyan termékeket forgalmazunk, amelyek rendelkeznek OÉTI/OGYÉI számmal, vagy már be vannak adva engedélyeztetésre az OGYÉI-hez, laborvizsgálati jegyzőkönyvvel, amely tanúsítja, hogy nem tartalmaz káros anyagot.

 

NE RENDELJEN OLYAN HELYRŐL, AMI TELEFONON ELÉRHETETLEN!

Ittt nem arra gondolunk, hogy a telefon foglalt, mert éppen mással beszél, hisz ez természetes, mi ilyenkor mindig visszahívjuk az érdeklődőt, ha nem rejtett számról hívott. Olyanokra gondolunk, akiknél a weboldalukra kirakott telefonszám nem kapcsolható, vagy ki sincs rakva telefonszám, csak írásos üzenetet lehet hagyni a webáruháznak. Az ilyeneket nagy ívben kell elkerülni, hiszen aki korrekt az nem menekül a vásárlói elől és az szívesen kommunikál a vevőivel. 

 

zászló

Csak MAGYAR székhelyű cégben bízhat meg, hisz ha bármi nézeteltérése van, a magyar hatóságok egy pl. angol vagy egy szlovák céggel szemben nem tudnak segíteni. Ez az egyik legfontosabb szempont, az árakon túl! Nézze meg az ÁSZF-ben a cég nevét és székhelyét! Fontos, hogy legyen elérhetősége és fel is vegyék a telefont ügyfélszolgálati időben. Olyan weboldalról sohase vásároljon, ahol a vállalkozás neve, adószáma, székhelye nincs feltüntetve, vagy nincs a főoldalon ÁSZF-e és Adatvédelmi nyilatkozata, hisz akkor az Ön személyes adataival bármit kezdhet, eladhatja más cégeknek. Hiába ígér pénzvisszatérítési garanciát ha a cég elérhetetlen. A 14 napos ELÁLLÁSI JOG minden vásárlót megillet a magyar törvények szerint, ez bőven elegendő idő! Hiába ígérnek ennél jóval többet pénzvisszatérítési garanciaként, legtöbbször csak a beetetés miatt van, azért, hogy a biztonságos vásárlás látszatát keltsék vele, miközben a gyakorlatban sok esetben nagyon is problémás az áru árának visszafizetése.MIÓTA MŰKÖDIK? Ezt nem könnyű megállsapítani, hisz van akinek a cége már megvan 20 éve, de webshopot csak 2 éve csinál, vagy van a másik véglet, mint mi, akik 2010 óta vagyunk HIVATALOS FORGALMAZÓI az ÉTREND-KIEGFÉSZÍTŐKNEK, de 2016 óta új céget alapítva folytatjuk tevékenységünket. Az adószámból is lehet következtetni, hiszen egy kis forgalmú webshopnak az adószáma -1-, vagyis alanyi ÁFA MENTES (a minimális ÁFA forgalmi határt sem érte el), míg az ÁFA-t is fizető, lényegesen nagyobb forgalmú vállalkozások adószáma ....-2- végű (kötőjel előtti szám). Ha egy áruház régebb óta működik, és nagyobb forgalmú, akkor valószínűleg elégedettek vele a visszatérő vásárlók, míg egy újnál ezt nem tudni, pár hónap múlva eltűnhet akár. A legtöbb konkurens jóval később kezdte, mint mi, több épp az ismeretségi körből, minket megirigyelve utánzott le bennünket. Nyilván vannak olyanok is aki régebb óta vannak a szakmában, de amikor kezdtük, 2010-ben, akkor még nem voltak direkt potenciashopok, leginkább csak szexshopokban lehetett potencianövelőket kapni, vagy volt pár étrend-kiegészítős webshop is, aki bevállalta ezt is, de nagyon kevesen. Ma már több tucat potenciashop van, akik még sehol sem voltak, mikor mi kezdtünk...

 

 

 

HOZZÁÉRTÉS. Sok shop csak befektetés jelleggel nyílik, azt hiszik ebben rengeteg pénz van, aztán mikor rájönnek, hogy tévedtek és nem is olyan egyszerű ezt jól csinálni, akkor némelyik bezár. Az ilyenekből hiányzik a szakértelem, az elhivatottság. Én mögöttem több évtizedes kereskedelmi tapasztalat, étrend-kiegészítőkkel a 90-es évektől foglalkozom és dolgoztam 7 évet egy komoly étrend-kiegészítős cégnél is. 


         megb       ada

 

MEGBÍZHATÓ WEBÁRUHÁZ Vannak minőségi tanúsítványok, melyek megléte esetén sokkal jobban megbízhat egy webáruházban. A "vevők" által írt kamu véleményeknek, akár termékekről, akár a weboldalról ne dőljön be, ezek többnyire a vállalkozók által gyártott marketing szövegek! Mi az alábbi MEGBÍZHATÓ BOLT és a NET JOG ELLENŐRIZTE független tanúsítványokkal rendelkezünk.

               

 

ÁRAK. Egy boltos, ha új árut vásárol rögtön látja, ha annak ára emelkedett. Egy webáruház kevés áruból tart készletet, így ha az üzemeltetők nem tartják karban áruházukat, lehet olyan alacsony áron kínálnak még mindig termékeket, melyért már meg sem tudják azokat venni, vagy olyat kínálnak, ami már nincs is forgalomban. Mások pedig azért túl olcsók, mert régi, hamarosan lejáró szavidővel rendelkező árut, elfekvő készletet árusítanak, mert esetleg egy akcióban bevásároltak belőle. Persze ilyen mindenkinél lehet, de mi ezeknél korrekten feltüntetjük a lejárat idejét is. Mindenesetre az árak önmagában semmit nem mondanak, azokat mindig a kedvezményekkel és a szállítási díjakkal együtt kell nézni, hisz lehet, hogy a drágábbnak tűnő az olcsóbb pl. mennyiségi vagy szállítási kedvezménnyel együtt nézve! Semmiképpen se vásároljon olyan helyről, ahol csak a megrendelés végén derülnek ki a szállítási díjak!

KEDVEZMÉNYEK. Mi adjuk talán a legtöbb kedvezményt. ÚJ ÉS RÉGI TÖRZSVÁSÁRLÓNKAT EGYARÁNT MEGBECSÜLJÜK. Sok helyen csak az új vevő megszerzésére törekednek aztán utána már semmilyen kedvezményt nem adnak neki. Nálunk van MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY, HŰSÉGPONT KEDVEZMÉNY. Ha Ön egy étrend-kiegészítőt rendszeresen vásárol, akkor CSAK OLYAN webáruházat érdemes választania, amelyik nyújt valamilyen TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY RENDSZERT, ahol Önt mint Törzsvásárlót megbecsülik, mert Ön Törzsvásárlóként ezt nagyon is megérdemli! ÚJ VÁSÁRLÓINKNAK IS VAN KEDVEZMÉNYÜNK! 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK: Nem csak a mértéke de az INGYENESSÉG HATÁRA is fontos, hisz nem mindegy, hogy az ingyenes szállítás 10 vagy 20 ezer Ft-tól van-e?

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY: Nem mindegy, hogy db számhoz, vagy értékhez kötött? A legtöbben csak úgy adnak kedvezményt ha egyfajta termékből vesz sokat. Nálunk ez nem így van! Bármit vásárolhat ha eléri a KEDVEZMÉNY határát, akkor azt megkapja.

REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁS: Mi is kínálunk ilyen lehetőséget elsősorban azok számára, akik egyszer vásárolnak meg egy terméket és többször nem valószínű, hogy fognak vásárolni. Viszont sokan megtévesztően gyors vásárlásként kínálják ezt a lehetőséget, ami azoknál egyáltalán nem igaz, akik rendszeresen vásárolnak, hisz nekik így minden vásárláskor újra és újra meg kell adniuk a számlázási és szállítási adataikat, míg az aki regisztrál, ezeket az adatokat csak egyszer kell megadnia, többször nem! Nálunk azért is érdemes regisztrálni, mert nálunk vannak regisztrációhoz kötött kedvezmények, új vevőknek, vagy a hűségpont, vagy a Törzsvásárlói kedvezmény. 

TELEFONOS MARKETING: Vannak webshopok, akiknél ha vásárol, akkor utána rendszeresen fogják Önt telefonon hívogatni aktuális ajánlataikkal. Egy potencianövelőt árusító shopnál ez nem túl szerencsés, és nem túl diszkrét, amikor kellemetlen helyzetben erőszakosan akarnak potencianövelőt rásózni egy vevőre, csak azért mert egyszer már vásárolt náluk. MI SENKIT NEM HÍVUNK FEL TELEFONOS MARKETINGGEL, NEM POSTÁZUNK MARKETING ANYAGOT, MINDEN ADATÁT TITKOSAN KEZELJÜK! 
                         

bizt

ADATAI BIZTONSÁGBAN VANNAK ott, ahol a böngésző címsorában egy kis lakat van és nem http, hanem https-el kezdődik a webcím. A vitalimax.hu és a vitaliman.hu webshopok ilyenek.DISZKRÉT CSOMAGOLÁS. A legtöbben ezt ígértik, azonban mégsem mindegy, hogy egy szexshop vagy egy potencia név benne van-e a feladó nevében. Mi az étrend-kiegészítős shopunkban több ezer terméket tartunk, melyek sokféle problémára vannak a cukorbetegségtől a magas vérnyomásig. Így ha még rajta is lenne a csomagon a webshop címe (de nincs rajta), akkor sem jelentené azt, hogy a csomagban potencianövelő lehet. Egy potenciashop esetében nem nagyon lehet más, egy szexshop esetében lehet pl. vibrátor is..:) NÁLUNK SEMMI NEM UTAL A CSOMAG TARTALMÁRA, a kézbesítő sem tudja mit tartalmaz a buburékos boríték. Webáruház nevünkben nem szerepel sem a POTENCIA sem a SZEXSHOP név. mégsem tesszük webshop címünket, sem a CÉGLOGONKAT a csomagra. Fontos, hogy Pick Pack Pontra és Posta Pontra is szállítunk,  ahol Ön személyesen, diszkréten veheti át csomagját, nem kell azokat házhoz rendelnie.


            ppp       bor

 

BESZERZÉS MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL. Kizárólag legális, OÉTI számos, zöld pipás, EREDETI termékeket forgalmazunk, melyek vagy nagykereskedésből, vagy a közvetlen gyártótól, HIVATALOS FORGALMAZÓTÓL származnak, így tőlünk nem vásárolhat hamisítványt. A termékek nem tartalmaznak kemikáliákat, azok természetes összetételű étrend-kiegészítők.

 

 

WEBÁRUHÁZ KISZOLGÁLÁS. Azokból a termékekből, melyek nincsenek készleten, igyekszünk azokat még a megrendelés napján beszerezni. A gyorsaság mellett a pontosság is erényünk, nem szokott semmilyen reklamációs probléma lenni, precízen, pontosan vannak a megrendelések teljesítve. Ha mégis bármi probléma adódna, azt maximálisan korrekten kezeljük. Ha van készleten (a termék kép bal felső sarkában pipa), a 17 óráig leadott rendelésket még aznap átadjuk a Futárnak és Ön azt másnap megkapja. Nézze meg máshol meddig adhatja le a rendelését úgy, hogy még aznap feladják!VÁLASZTÉK. A két webshopban közel 1.000 termék kapható. Választékunkat folyamatosan bővítjük, bár a piac nagyon erősen változik, nehéz követni. Ugyanakkor a potencianövelők területén nem törekszünk a teljes választékra, csak a hatásos potencianövelőket szeretnénk forgalmazni és csak az OÉTI engedélyes, zöld pipás termékeket. Tény, hogy a potenciazavar mértéke és az egyes potencianövelők hatása egyénfüggő (van akinek a kék pirula sem használ, mert akkora a probléma), mi csak azokat a potencianövelőket tesszük be a választékunkba, amely az emberek 97%-nál sikeresen múködött. Ezért kisebb a választékunk, mint más potenciashopoknak, a fő szempont ugyanis nem az, hogy melyik potencianövelőn van a nagyobb haszon, hanem az, hogy melyik termék hatásos a legtöbb embernek. Mivel a hatásosságukban biztosak lehetünk ezért nem szükséges pénzvisszatérítési garanciát sem vállalnunk, hisz senki sem küldi vissza őket, mert csak működő, hatásos termékeket forgalmazunk! Ezért vannak 2010 óta visszajáró, elégedett vásárlóink!FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK. Az utánvétes készpénzes fizetésen túl van lehetőség online bankkártyás, vagy utalásos fizetésre is. Nagy segítség ezek az előre fizetési lehetőségek akkor, ha esetleg nem Ön, hanem szomszédja, kollegája, családtagja veszi át a megrendelt csomagot, akkor neki már nem kell a fizetéssel bajlódnia.

         vas

ÁTLÁTHATÓSÁG, EGYSZERŰSÉG, LOGIKUS MENÜ. Webáruház rendszerünk átlátható, logikus menüpontokkal, gyors regisztrációs lehetőséggel. Önnek sem mindegy, hogy pár pillanat alatt ad le rendelést, vagy bajlódik a hosszú regisztrációval, a logikátlan webáruház rendszerrel.

NINCSENEK KAMU AKCIÓK! Nem csapjuk be vásárlóinkat CSAK MA akciókkal, ha az az akció lesz holnap is és folyamatosan, nem csapjuk be KAMU ÁRAKKAL, ha pl. mindig 3.600 Ft volt  egy Boom Boom, nem írjuk ki, hogy akciós 3.990 Ft-ról... Nincsenek visszaszámlálók, hogy már csak egy óráig él ez az ár, ha mindig is ennyi volt, és még sorolhatnánk a rengeteg trükköt, amit sajnos sokan bekajálnak....

reg

VitaliMan Webshop | Boom Boom potencianövelő | Pertinax | Gold Power | Tornado potencianövelő | A legjobb potencianövelő szerek

Webáruház készítés