+36-20-540-3749 - (hétfő-péntek 9-17 óra) - vitaliman.hu (MENTSE EL!) - KEDVEZMÉNYEK -  REGISZTRÁCIÓ 

+36-20-540-3749 - (hétfő-péntek 9-17 óra) - vitaliman.hu (MENTSE EL!) - KEDVEZMÉNYEK -  REGISZTRÁCIÓ 

ALKALMI POTENCIANÖVELŐK

Aktus előtt 30-60 perccel kell bevenni, sok folyadékkal, lehetősleg üres gyomorra, két étkezés között. Hatásuk csak ingerlés esetén jelentkezik, de akár 24-72 órán keresztül is eltarthat.  

HP... hp .

CSAK A LEGJOBB ALKALMI POTENCIANÖVELŐK!

menny ... szall

.

POTENCIA TÁBLÁZAT

T o v á b b

Kizárólag legális, OÉTI/OGYÉI  notifikációs számmal és zöld pipával rendelkező, vagy nyilvántartásba vételre már laboratóriumi bevizsgálási jegyzőkönyvvel egütt beadott étrend-kiegészítőket forgalmazunk. Nem árusítunk véleményünk szerint kevésbé hatásos teákat, krémeket, zseléket. A kapszulás termékek kizárólag gyógynövényi összetevőkből állnak, nem tartalmaznak kémiai, gyógyszer vegyületeket. Vagyis ezek nem gyógyszerek így nem alkalmasak az impotencia betegség gyógyítására sem. Azonban nagyon is hozzájárulhatnak egy erősebb és kitartóbb potencia eléréséhez!


- Csak OGYÉI notifikációs számmal rendelkező alkalmi potencianövelőket árusítunk

oeti

ALKALMAZÁS: Célszerű az aktus előtt fél- egy órával bevenni. Felszívódása gyorsítható ha a kapszula tartalmát langyos vízbe teszik és éhgyomorra szedik be. Sok alkohol és a fűszeres, zsíros ételek kerülendők. Szív és érrendszeri betegségekben szenvedőknek TILOS a potencianövelők szedése.

 

 

HATÁS: A potencia erősödik, van késleltető hatása is és az újra regenerálódás is sokkal gyorsabb. Ugyanakkor a hatás és az esetleges apró mellékhatás (pl. orrdugulás, arcpirosodás) is egyénfüggően eltérő lehet, legtöbb embernél nem okoz semmilyen mellékhatást. Ami az egyik embernek tökéletesen működik, a másik embernek lehet kevésbé használ! Vannak gyengébb és erősebb szerek a Neten, ahogyan az emberek potencia problémája, vagy a betegségekre írt gyógyszerek erőssége sem egyforma! Mi nem törekszünk a teljes választékra, csak azokat forgalmazzuk, amelyek az emberek döntő többségénél bevált, ezért pénzvisszatérítési garanciát sem kell vállalnunk, hisz 2010 óta sok-sok elégedett, visszatérő törzsvásárlónk van!

Rendelne? Tanácstalan? Hívjon munkanapokon  9-17 óráig: 20/540-3749 Ha kéri, VISSZAHÍVJUK! 

maxman

T o v á b b