CSAK A LEGJOBB POTENCIANÖVELŐK! TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK: ONLINE PÉNZTÁRCA + EXTRA HŰSÉGPONT + MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY:  5-7-9%

viber hétfő-péntek 9-17 óráig 20/540-3749

vitalimax.hu - potenciakiraly.hu - vitaliman.hu

Telefonos elérhetőség és csomagfeladás sem lesz 

SZABADSÁG miatt július 30-án, pénteken.

 

ONLINE PÉNZTÁRCA

MAN

vitaliman.hu webáruházunkban bevezettük az

onlinePénztárcával történő fizetést.

.

onlinepenztarca    

.

Mi is az az OnlinePénztárca?

- Egy webáruházakon túlmutató kedvezményrendszer. Minden webáruház (legyen az bármilyen profilú) aki Online Pénztárca elfogadó hely, vásárlóinak minden 10.000 Ft vásárlás után 500 Ft kedvezményt biztosít.

.

- Kupon kedvezményként működik, viszont nem kell megadnod a kuponkódot, ha ugyanazzal az email címmel regisztráltál az onlinepenztarca.hu oldalon, amivel nálunk, akkor a rendszer automatikusan levon minden 10.000 Ft fizetendő összeg után 500 Ft-ot, tehát semmi teendő nincs.

.

.

Nincs még OnlinePénztárcád?

- Az első vásárlás után (amikor kiíródik a megrendelés száma) ott van lehetőség rákattintani az Online pénztárca regisztrációra és az ott feltüntetett összeg (ami minden nap más) jóváíródik a számládon, ha tőlünk a vásárlás befejezése után mész át regisztrálni az onlinepenztarca.hu oldalra. Ezen az oldalon az egész rendszerről egy részletesebb leírást és rövid ismertető videó is látható.

.

- Első vásárlásnál még nem tudod igénybe venni a kedvezményt, de a következő vásárlástól már igen, ha regisztráltál online pénztárca fiókot. 

.

- Vásárolj és feltöltjük Online pénztárca egyenlegedet.

.

.

Van már Online pénztárcád?

- Akkor annak egyenlegét érdemes nálunk felhasználni, mert a Online pénztárca kedvezményen túl

5%  TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT és  5-10%  MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYT is biztosítunk.

.

- OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő és a vásárlás folyamán felhasználható összeget.

.

VÁSÁRLÁSAIDNÁL 10.000 Ft-onként

500 Ft-ot tudsz az OnlinePénztárcádból fizetni.

.

Pl. vásárolsz nálunk 12.000 Ft-ért és van Online pénztárcád, akkor a végösszegből 500 Ft-ot kifizethetsz az Online pénztárca egyenlegedből.

Online pénztárca egyenleged soha nem fog elfogyni, mert minden vásárlásnál újra feltöltődik. Míg mondjuk egy 30 ezres vásárlással elköltesz belőle 1.500 Ft-ot, addig a legkevesebb összeg is amivel feltöltődik egy vásárláskor 2.500 Ft. Így az egyenleged nagy valószínűséggel mindig pozitív marad..  

.

korrekt

vitaliman.hu webáruházunk tagja lett a

Korrekt Magyar Webáruházak közösségének.