A termék a kosárba került.
J E L S Z A V A M ?
m e g b í z h a t ó
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
H Í R L E V É L

akc

pack

ingy

 

maxmankir

K E D V E L T E K
3 kapszulás - Ft-tól
S z a v a z á s
Önre melyik igaz?
Szívesen kipróbálok egy ÚJ potencianövelőt.
Inkább a RÉGI, bevált potencianövelő mellett maradok.

max

fogy

B A N K K Á R T Y A

FÓRUM, VÉLEMÉNYEK - Kérjük, írjon (anonim) véleményt az Ön által vásárolt termékekről! Köszönjük!


POTENCIANÖVELŐK
(71.) V i t a l i M a n
2018.03.25 12:35
Kölön nem postázunk termékmintát, csak ha rendel valamit. A megjegyzésrovatba írja melyikből kér, a készlet erejéig tudunk adni 1 rendeléshez max 1 db-ot. 4 féle termékből van termékminta: Virility Max Plus, Green Snake, Full Contact, Horsepower. Ez egy forgalmazótól van (sajnos a többi nem ad, a termékeket pedi nem lehet kapszulánként mintaként küldeni, csak eredeti dobozban), így e termékek között nincs nagy eltérés.
(70.) szityumityu
2018.03.25 11:40
Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem hogy a green snake nevü kapszulából hogy tudok ingyen mintázott jutni! A honlapon láttam hogy van ilyen lehetőség rendelésenként 1 termékre ! Mejik termékeknél van erre lehetőség?
(69.) V i t a l i M a n
2018.03.24 12:59
Üdv. Minden termék hatása teljesen egyénfüggő, így inkább csak a saját szubjektív véleményemet írnám meg. Szerintem a Green Snake hasonló. esetleg erősebb a Pertinaxnál, a Boom boom és a Gold Power pedig mindkettőnél jóval erősebb.
(68.) szityumityu
2018.03.24 12:52
Az lenne a kérdésem hogy mejik az erősebb? A green snake vagy a pertinax? Ezek a 4 szemes készítmények gyengébbek egy boom boom tól vagy egy gold power től?
(67.) V i t a l i M a n
2018.03.18 19:22
Kedves Lacika45
Valóban érdemes többféle potencianövelőt váltakozva használni, hisz okozhatnak egyfajta hozzászokást, persze a havi 2-3 nem olyan sok, hogy ilyet okozzon. De más okokból is érdemes, ha bármelyik termékkel beszerzési problémák lennének (volt ilyenre példa) akkor is nyugodt lehet, nem baj ha nincs, jó a másik termék is. Igen a ginseng valóban sok potnövelő fő összetevője, de nem hinném, hogy a ginseng szedése rontana az alkalmi potnövelők hatásán. Az, hogy a maca vagy a ginseng válna-e be jobban a saját tapasztalat döntené el. Energetizáló és szexvágyfokozó hatása van mindegyiknek. Mellesleg a maca is egy fő összetevő sok alkalmi potnövelőnél 2 - 3,5 ezer Ft egy havi adag a két termékből, érdemes kipróbálni és a marketing leírások helyett a saját tapasztalat alapján dönteni melyik a jobb. Máshogy hatnak, nem jobb vagy rosszabb az egyik vagy a másik. Ginsengnek van egy vérnyomás emelő hatása is.
(66.) Lacika45
2018.03.18 18:57
Köszönöm a gyors vállaszt! Az lenne a kérdésem hogy ha mindig csak a gold powert használom (ritkán havi 2-3 alkalom)nem e szokja meg a szervezet? Úgy értem hogy nem fog csökkenni a hatása? Ha más készítményekkel váltva szedném pl maraton extra stb nem lenne jobb hosszútávon? A ginseng tablettát ha elkezdeném szedni nem gyengítené le az esemény előtti szerek hatását, ahogy olvasom a fő összetevője mindegyiknek a ginseng, vagy biztosabb lenne a maca folyamatos szedése? Ahogy utánna olvastam hasonló hatású növények.
(65.) V i t a l i M a n
2018.03.18 12:44
Kedves Lacika45

Javasolnám még a Ginsneget (NutriLAB az egyik legjobb minőségű), mert a ginseng nem csak szexvágy fokozó, de kedély javító antidepresszáns hatású is. Ezenkívül a vércukor szintet is csökkenti, és a koncentráció képességet is növeli. .
(64.) V i t a l i M a n
2018.03.18 12:36
Kedves Lacika45!
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát. Mindegyik alkalmi potencianövelőnek van késleltető hatása is, egyénfüggő, hogy kinek melyik válik be a legjobban. "Olcsósytani" egyrészr 3-4-7-10 db-os PACK-al lehet, akár 2389 Ft/db árra is lemehet így a Gold Power, vagy olcsóbb potencianövelőt kell kipróbálni. 6 db 5490 Ft a Diablo Max, Maraton, Royal. A nyugtató helyett van egy nagyon jó termékünk pánikbetegségre és szorongásra, amit mindig akciós áron kínálunk vitalimax.hu webshopunkban. Ez a Brandenburg Neuro. Érdemes lenne konzultálni az orvossal és esetleg ezt kipróbálni. Ez biztosan nem csökkenti a szexvágyat! Viszont ami növeli és szintén mindig akciós nálunk és nagyon jó termék az a Grand Vital Maca, amit mindkét nem szedhet folymatosan.
(63.) Lacika45
2018.03.18 11:39
Helló!!! Olyan problémával küzdök hogy sajnos a pánik betegségemre írt scippa nevük ssrl típusú nyugtató olyan mértékben csökkentette a szexuális étvágyamat ,hogy gyakorlatilag fél óra intenzív szex után érdektelenné válik a dolog és orgazmus nélkül fél árbócra ereszkedett a szerszám ! Gondoltam kipróbálok valami növényi csodaszer vállasztásom a gold powerre esett. A termék tökéletesen hozta a hatást kb 1 óra múlva kezdett hatni a hatás Viagra szintü volt, a problémát megoldotta hosszú szex közben is állt a szerszám keményen! Hátránya talán csak annyi volt számomra hogy még jobban elhúzódott az orgazmus ! Azoknak próbálok segíteni az írásommal akiknek szintén nyugtató szer miatt van problémájuk ! Olyan szer vagy szerek érdemelnének amiknek a hatásuk tuti és olcsóbb kúra szerüen szedhető ha valaki tud ilyet kérem írja le ! Még esetleg olyan azonnali szer is érdekelne ami nem hosszabbítja meg az aktust !
(62.) V i t a l i M a n
2018.03.13 19:17
Kedves Pityu és Skorpió!

Nálunk nem kaphatóak azok a termékek, amelyek a legtöbb embernél alig hatásosak csak. Így sem Liderint, sem Dragon Power Plust nem árulunk. Pityunak javaslom annál a webshopnál írjon véleményt a Dragon Power Plusról, ahol azt vásárolta. Nálunk csak MINŐSÉGI, EREDETI, HATÁSOS potencianövelők vannak, ezért nem 60-70 FÉLÉT CSAK 25-30 FÉLÉT ÁRUSÍTUNK, DE AZOK JÓK!!!! Sokan jönnek hozzánk olyan vevők, akiket már máshol becsaptak és több 10 ezret költöttek hatástalan termékekre, teákra, krémekre, zselékre, stb. melyeket sokszor reklámoznak kamu vásárlói véleményekkel vagy statisztikákkal jónak, vagy akár a tv-bren hirdetik. Persze mindegyik termék hatása egyénfüggő, van akinél a legerősebb sem hat, mert olyan nagy a potencia problémája, de a nálunk kaphatóak a legtöbb embernek tökéletesen jók!
(61.) Skorpió
2018.03.13 18:45
Már az 5.Dragon Power plust szedem be semmi hatása mi történik ha 2db ot veszek be mert hatás az az 5.utánn sincs
(60.) Pityu
2018.02.28 15:49
Liderinröl mi a véleményetek. Szedése? Van ahol 1 van ahol 2 kapszulát ír.
(59.) Gézengúz
2017.12.23 19:46
A rider potencianövelőről szeretnék véleményt

(58.) V i t a l i M a n
2016.09.18 18:30
Kedves Mihály,

Sajnos erre nem lehet egyértelmű választ adni, hisz ugyanúgy ahogyan a potencianövelők hatása, ezé is egyénfüggő, mint ahogyan a probléma mértéke sem egyforma mindenkinél.

Amit biztosra tudok írni, hogy minden alkalmi potencianövelőnek van késleltető hatása, különösen jó erre a green snake.

A Long Love viszont kifejezetten erre a célra fejlesztették ki és valóban hatásos készítmény. Ha azt kérdezi a kapható termékek közül melyiket próbálja ki, melyik valóban hatásos, akkor a LONG LOVE.

Érdemes kipróbálni ezt a kitűnő amerikai készítményt!(57.) misály
2016.09.18 18:11
Jó estét!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Long Love tabletta körülbelül mennyiről mennyire tolta ki az időt?
Gondolkodom a vásárlásán...
Köszönöm!
(56.) Papa56 - vitalimax.hu - fórum
2016.04.22 16:19
Tartottam tőle, hogy ugyanolyan, mint a netről beszerezhető sok egyéb vacak.
De a Boom-Boom valóban hatásos. Hátránya nincs , talán csak az ára.
(55.) Kiképző
2016.02.01 15:11
az akciós maratont próbáltam ki nagyon jó hatása volt még másnap is éreztem , tudom ajánlani

Név - Lehet csak keresztnév vagy nicknév
Hozzászólás. Írja meg melyik termékről van véleménye, és mit tapasztalt! Köszönjük!

VitaliMan Webshop | Boom Boom potencianövelő | Pertinax | Gold Power | Tornado potencianövelő | A legjobb potencianövelő szerek

Webáruház készítés