SZÁLLÍTÁS - FIZETÉS

FIZETÉSI MÓDOK

2017.01.20 10:20

UTÁNVÉT, BANKKÁRTYA, UTALÁS 

Frissítve: 2019-09-02

man

F I Z E T É S I   M Ó D O K 

1. UTÓLAGOS FIZETÉS ESETÉN

 

- UTÁNVÉT

kp              terminal

ÁRU ÁTVÉTELEKOR fizethet készpénzzel vagy bankkártyával a Futárnak vagy az átvételi ponton.  Csomagautomata szállítási mód esetén csak bankkártyával tud fizetni! Utánvét kezelési díj: 220 Ft. Számlát a lezárt csomag tartalmazza.

2. ELŐRE FIZETÉS ESETÉN  (ezt csak akkor javasoljuk, ha olyan terméket vesz, amely van raktáron: termék képnél pipa van)

  

- ONLINE - BANKKÁRTYA

bankkártya

Ha az áru átvételekor szeretne bankkártyával fizetni, akkor ne ezt a fizetési módot, hanem az UTÁNVÉT fizetést válassza!

BANKKÁRTYÁVAL online Neten a bankkártya számának megadásával fizethet a CIB BANK oldalán. A bankkártya adatok nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák. Csak akkor válassza ezt a fizetési módot, HA MINDEN MEGRENDELT TERMÉK VAN KÉSZLETEN (* jelzi a megrendelésben, ha nincs). Az áru feladása azonnal megtörténik. 

 


- ÁTUTALÁS

utalás

CIB BANK bankszámlára a bankfiókban befizetve, vagy az alábbi számlára kerekítés nélkül, forintra pontosan utalva:

VitaliMax-VitaliMan Kft.

10700457-71459961-51100005

Megjegyzés rovatba: a megrendelő neve

CSAK AKKOR válassza ezt a fizetési módot, HA A MEGRENDELÉSKOR RÖGTÖN elutalja a megrendelés végösszegét. Az áru feladása csak a pénz beérkezése után történik meg.

- IRODAI SZEMÉLYES ÁTVÉTEL vagy VÁSÁRLÁS esetén

terminal fizethet bármilyen BANKKÁRTYÁVAL

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu