A potencia természetes titka

2014.06.01 13:22

Arról, hogy a férfi mitől lesz férfi, mindenki máshogy vélekedik. Vajon kevésbé számít annak, ha potenciazavarral küzd?

a potencia természetes titka

Ha egy férfi hosszú időn át képtelen az aktus során a merevedésre, és annak megtartására, akkor bizony fennáll annak a veszélye, hogy potenciazavarral küzd. Ha így van, a problémát nem elég pusztán annyival elhessegetni, hogy „Majd elmúlik!”, vagy „Á, nem lesz itt gond, csak kell egy kis idő!”.

Egyes felmérések szerint a potenciazavar a férfiak legalább felét érinti. A legtöbben, akik valóban szembenéznek ezzel, potencianövelő szerekhez nyúlnak vagy a szex shopok által kínált termékekhez, megint mások a nemi vágyfokozókat próbálják ki inkább.

Mitől alakul ki a potenciazavar?

A betegség hátterében számos ok állhat. A leggyakrabban diabétesz, prosztata probléma, hormonális rendellenesség, idegrendszert érintő probléma idézi elő. Az alapos kivizsgálás elengedhetetlen a pontos diagnózis felállításához, illetve a betegség azonnali és helyénvaló kezeléséhez.

Van rá megoldás?

Egy német professzor, Walter B. szerint egy könnyedén elsajátítható módszerrel csökkentető a potenciazavar kialakulásának esélye, már meglévő betegség esetén pedig mérsékelhetők a kór testi tünetei.

Első lépésként a megfelelő tápanyagbevitelre hívja fel a figyelmet, és arra, hogy nem mindegy, mikor mit fogyasztanak a férfiak. Ajánlja az állati zsírokról, a sertéshúsról való teljes lemondást. Helyettük gabonákban, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étkezést javasol.

Külön kiemeli, hogy naponta legalább egyszer napraforgómagot célszerű fogyasztani a kellő mennyiségű vitamin, kalcium és káliumbevitel miatt. Walter kiemeli a dohányzásról való leszokást is, ugyanis a nikotin erősen befolyásolja a vér keringését, főleg medence tájékán.

Megfigyelései szerint a felsoroltakat betartva rövid időn belül pozitív hatások jelentkezhetnek: például nagyobb teljesítőképesség és intenzitás. Véleménye szerint fontos a pozitív gondolkodás, és az, ha valaki potenciazavarral küzd, mindenképp forduljon szakemberhez.  

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu arumagazin.hu intengo.hu